miercuri, 7 decembrie 2011

Idolii "fara fir"

Recomandare Carte
O carte exceptionala care trebuie citita. Chiar daca avem impresie ca  stim in linii mari ce si cum despre radiatia telefoanelor mobile, a pc-urilor, televizoarelor, retelelor wireless... trebuie sa mentionam faptul ca informatiile din aceasta carte sunt absolut uluitoare iar marturiile celor direct afectati, aproape incredibile uneori. Poluarea electromagnetica ne afecteaza in mod direct pe toti iar efectele sunt cumplite, este bine sa stim cum putem sa ne protejam si la ce riscuri ne supunem singuri prin, nestiinta si poate ignoranta noastra.

Autor: Lect. Univ. Dr. Ing. Andrei Drăgulinescu 
Cu un cuvânt înainte de Virgiliu Gheorghe 
Editura Christiana, Bucureşti, 2010 
Colecţia "Credinţă şi Ştiinţă" 
Cartea lect. univ. dr. ing. Andrei Drăgulinescu constituie o adevărată fereastră către înţelegerea pericolului pe care tehnologia telefoniei fără fir îl reprezintă nu numai pentru sănătatea omului dar şi pentru întreg biosul. Şi nu avem în faţă un eseu ziaristic sponsorizat de cei interesaţi de profit ci un studiu ce are în vedere experimente desfăşurate pe parcursul a peste treizeci de ani de cercetare ştiinţifică. Douăzeci de cărţi şi 700 de studii ştiinţifice alcătuiesc bibliografia acestei adevărate enciclopedii a tot ce implică telefonia mobilă. Poate că dacă am acorda mult mai puţină atenţie informaţiilor perverse promovate prin mass-media astăzi şi ne vom apleca mai atent asupra cărţii de calitate, am putea trăi o viaţă mult mai sănătoasă.
În mod sigur, de poluarea electromagnetică este aproape imposibil să te mai fereşti astăzi, însă dacă se va manifesta o opoziţie conştientă şi activă din partea populaţiei, atunci poluarea ar putea fi mult diminuată. (Biofizician Virgiliu GHEORGHE autorul cărţii Efectele televiziunii asupra minţii umane).

Va propunem in continuare spre lectura la Sectiunea Noutati, un material foarte bun al aceluias autor, despre pericolul care ne pandeste ”de sus” si despre care multi nici macar nu stiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.