marți, 26 mai 2015

DANION VASILE – RUGAMINTE


Postam aici rugamintea fratelui Danion Vasile in speranta ca il veti ajuta cumparand si promovand cartile sale cu povesti pentru copii. Acestea sunt produse de calitate ce merita a fi citite si recomandate.

 

Rugăminte – Ajutaţi poveştile mele să ajungă la destinaţie www.palatulpovestilor.ro


Rugăminte: întrucât se apropie 1 iunie, şi tot în luna iunie se termină şi acest an şcolar, îi rog pe toţi cititorii mei să mă ajute, să fie poştaşi pentru cărţile mele pentru copii. Cărţile pot fi văzute, în întregime, aici: www.palatulpovestilor.ro. Vă rog să citiţi poveştile mele şi, dacă vă plac, să le recomandaţi tuturor celor care consideraţi că ar fi interesaţi de ele. Până acum, cel mai mare impact l-a avut „Palatul poveştilor pentru copiii mari şi mici” (http://palatulpovestilor.ro/palatul-povestilor/). Sunt poveşti educative, despre iubire, familie, dar şi despre probleme contemporane, cum ar fi dependenţa de jocuri pe calculator. Volumul este deschis de o poveste scrisă de fiul meu, pe când avea opt ani. Eu am adaptat-o – şi m-a ajutat să strâng laolaltă celelalte poveşti din volum. E o poveste despre cum trebuie salvată inocenţa copilăriei – iniţial avea titlul „Când poveştile dispar”. Tot aici apare „Cel mai scump cadou de Crăciun” http://palatulpovestilor.ro/palatul-povestilor/cel-mai-scump-cadou-de-craciun/ – chiar dacă suntem în luna mai, este cea mai frumoasă poveste pe care am scris-o până acum.
Volumul Poveşti religioase – Povestea icoanei mele încearcă să le vorbească copiilor despre virtuţi, despre drumul spre rai, atingând în acelaşi timp şi probleme comune – o poveste este despre dependenţa de TV  – http://palatulpovestilor.ro/povesti-religioase/hotul-de-vieti/
Pentru copiii mai mici am tipărit Doctorul animalelorhttp://palatulpovestilor.ro/doctorul-animalelor/  şi Capra, iezii şi lupul buclucaşhttp://palatulpovestilor.ro/capra-iezii-si-lupul-buclucas/ .
Cărţile se pot comanda de aici: http://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?co_id=7001  cu reducere de 35%.
Îi rog pe cei care pot cumpăra mai multe cărţi să le dăruiască, la şcoli sau biserici, copiilor.
Îi rog pe cei care pot recomanda aceste cărţi învăţătoarelor, educatoarelor sau profesorilor, pentru cadouri de sfârşit de ani – de şcoală sau grădiniţă – să o facă. Îi rog pe cei care au posibilitatea de a promova cărţile, recomandându-le cunoscuţilor, să o facă. Să trimită măcar pe e-mail mai departe poveştile care l-au plăcut în mod deosebit… Dar mai ales îi rog pe cei care vor cumpăra cărţile – dacă nu le-au cumpărat deja, să îşi facă timp şi să le citească şi ei. Întrucât sunt poveşti pentru copii mari şi mici. Adică pentru copii, dar şi pentru părinţii sau bunicii lor.
Ecuaţia e simplă. Citiţi poveştile pe net, şi, dacă nu vă plac, uitaţi de ele. Dar, dacă vă plac, atunci daţi-mi o mână de ajutor ca să ajungă la cât mai multă lume…
Danion Vasile


Un comentariu:

  1. Le-am cumparat pe toate si sunt foarte educative.La unele chiar m-am regasit si m-au trimis la copilaria mea.Le citesc celor 3 copiii ai mei aproape in fiecare seara si cea mijlocie se supara daca din cauza oboselii de peste zi ,amân citirea lor.Sunt pline de moralitate si povete subtile de iubire,respect,credinta.Dumnezeu sa-l inspire si de acum înainte pe Danion Vasile la astfel de lucrari si nu numai.

    RăspundețiȘtergere

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.