miercuri, 16 martie 2016

Cancerul, dragostea mea
Recomandare Carte

      De curand s-a relansat la Editura Predania cartea, "Cancerul, dragostea mea" scrisa de Mioara Grigore. Este considerata a fi una dintre cele mai tulburatoare carti scrise vreodata in Romania. Mie nu imi ramane decat sa confirm aceasta descriere si sa adaug un singur lucru. Cititi aceasta carte deoarece ea prezinta autobiografic un caz real contemporan impresionant. Veti afla despre o minunata poveste de dragoste care se transforma treptat in suferinta, agonie, durere, jertfa de sine, acceptare, impacare si dragoste adevarata.

"Este o carte auto-biografică despre o femeie puternică, despre speranță, credință și iubire, o adevărată lecție de viață pentru orice cititor, indiferent de vârstă, pregătire ori categorie socială. Autoarea Mioara Grigore s-a stins în urmă cu 1 an, dar a fost reprezentată la eveniment de către cei 5 copii ai ei: (Maria, Antonie, Nectarie, Macrina si Iustina)".
Copiii familiei Grigore se luptă să aibă o viață normală pentru vârsta lor, să poată să meargă la școală, să rămână o familie și să aibă o viață demnă, așa cum au fost educați de părinții lor.
Mioara Grigore a scris "Cancerul, dragostea mea” pentru a ne ajuta atât pe noi cititorii să nu uităm de valori, de familie, de ceea ce contează în viață, cât și cu speranța că, prin această carte îi va putea ajuta și pe copiii săi. 
Banii strânși din vânzarea acestei cărți vor fi donati copiilor autoarei si sunt, în prezent, singura sursă de venit a familiei Grigore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.