vineri, 21 iulie 2017

O RUGAMINTE!

     Cu totii avem nevoie de marturii care sa ne intareasca in dreapta credinta, care sa ne ajute sa intelegem mai bine cum a fost atunci prigoana dupa schimbarea calendarului, ce au trait cei care au infruntat acele orori si care au fost martorii unor adevarate minuni care de multe ori il au ca mijlocitor pe Sfantul Ierarh Glicherie Marturisitorul. Trebuie sa cunoastem, sa intelegem, sa ne pregatim. Roata se invarte, istoria se repeta, nu la fel dar asemanator. Vazand si auzind din gura lor propriile marturii suntem patrunsi si miscati de masura jertfei lor.
Da, am avut imensa bucurie sa vizionam cateva inregistrari cu oameni care l-au cunoscut personal pe Sfantul Ierarh Glicherie Marturisitorul si care i-au fost aproape in acele cumplite vremuri de cernere si am realizat inca odata ca este important si absolut necesar sa fie consemnate asemenea marturii video. Acesti oameni sunt foarte batrani si datorita varstei se sting pe rand si iau cu ei dincolo de mormant amintiri de care noi avem atata nevoie. Pe unii i-am cunoscut, despre unii am auzit dar sigur sunt si altii care pot da marturie. Ajutati-ne sa-i gasim.
Haideti sa ne mobilizam si sa incercam sa aflam mai multe despre ei, unde sunt, cum ii putem contacta etc.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail informatii despre ei. Orice sugestii sunt binevenite. Noi vom incerca sa-i contactam pentru a inregistra marturiile lor. Daca puteti sa o faceti voi personal, intr-o maniera decenta si responsabila este iarasi bine si foarte bine (si ne trimiteti direct materialul video inregistrat). Acesti martori uitati de vreme sunt inca printre noi si poarta in suflet comori ce trebuiesc descoperite.
Este nevoie de putina vointa, va rugam in numele si spre lauda Sfantului Ierarh Glicherie Marturisitorul sa ne ajutati sa-i gasim.
Asteptam orice informatii si sugestii in acest sens pe adresa de e-mail,
Va multumim pentru intelegere si ajutor. Dumnezeu sa binecuvinteze acest demers spre cinstea si lauda sfantului nostru!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.