luni, 21 ianuarie 2013


Papa Benedict al XVI-lea „Biometricul”

Anul 2013 asa cum este preconizat a fi un an al marilor schimbari, nu se dezminte chiar de la inceput. Frontul de lupta s-a mutat agresiv in sfera actelor biometrice si al implanturilor cu cip. Incepand cu 2013 permisele auto vor avea cip (cei care au studiat problema stiu, in ciuda dezinformarilor repetate si controlate  si in contrast cu ceea ce multi au invatat din nestiinta in mod eronat dar cu bune intentii, ca pana la sfarsitul anului 2012 inca s-au eliberat permise auto fara cip), vor urma cardurile de sanatate (despre a caror aparitie speram ca nu ne vom bucura totusi prea curand, datorita protestelor initiate de anumite colegii de medici si farmacisti  dublate si de protestele societatii civile), apoi vor veni in curand si noile carti de identitate biometrice, urmand ca cele vechi sa fie shimbate treptat si esalonat de catre toti romanii...
Ne-am cam obisnuit deja cu mesajul oficial al BOR, care nu vede nimic necurat in acceptarea si folosirea actelor biometrice si totusi am ramas parca uimiti de actul fara precedent al conducatorului Bisericii Catolice, care intr-un exces de infailibilitate decizionala, a poruncit fara exceptie cipuirea tuturor angajatilor Vaticanului. In spatele acestui gest incalificabil se ascunde un mesaj viclean si puternic, un mesaj pro-cip adresat in mod indirect catre milioane de credinciosi.
„Papa Benedict a cerut ”cipuirea”  tuturor angajaților Vaticanului, fără nici o excepție. Decizia a fost luată  după ce majordomul său a furat documente secrete și le-a dat publicității. Pentru a preîntâmpina astfel de cazuri Papa a cerut implantarea cipului RFID tuturor angajaților Vaticanului, începand cu luna februarie. Se pare că el nu crede că RFID-ul este semnul fiarei, 666 din Apocalipsă. Această acțiune venită din partea capului Bisericii Catolice nu face decât să încurajeze implantarea cipurilor, din diverse motive, și încearcă să liniștească temerile pe care unii credincioși le au cu privire la cipurile RFID. Faptul că înșiși „reprezentanții Domnului” pe pământ au aceste cipuri implantate, va oferi guvernelor din toată lumea un argument puternic împotriva celor care refuză încă să primească aceste mijloace de urmărire și identificare a persoanei de la distanță și va duce la diminuarea refuzurilor din partea populației, care se ghidează foarte mult după ceea ce invata si predica mai marii bisericii”.
Conform profetiilor ne aflam probabil in perioada de dinaintea celui de-al 3-lea razboi mondial (credem ca suntem inca in perioada de inflorire, pace, bunastare si libertate a bisericii imediat urmatoare marii prigoane comuniste, si situata chiar inaintea viitoarei mari prigoane sangeroase impotriva crestinilor), care va fi mai crunt decat toate cele de pana acum si care va fi catalogat drept unul eminamente religios, cand inca suntem in faza experimentala de implementare a numeroase programe si proiecte pilot, cand inca se testeaza reactia si pozitia maselor. Aceste programe implementate in baza unei agende europene vizeaza in mod special tarile care mai au resurse naturale care nu au fost inca instrainate, precum si tarile majoritar crestin ortodoxe. Introducerea actelor biometrice este acum pe rol si ne vizeaza in mod direct.  Daca agenda ocultei nu poate fi totusi impusa conform planului (dupa cum bine se si vede este decalata si intarziata fata de asteptarile si termenele initiale), atunci va fi neaparata nevoie de un razboi devastator, iar asta din mai multe motive. Le vom enumera acum doar pe cele mai importante.
1. Prin acest razboi numarul populatiei poate fi redus considerabil si absolut convenabil pt. elite (oferind un control mult mai usor si facil).
2. Fiind in mod mincinos catalogat drept un razboi religios pornit din fanatismul si habotnicia credinciosilor retrograzi, va putea fi aplicata astfel eticheta, asupra noului specimen vinovat de tot raul produs, si anume „crestinul terorist”, marele dusman al unui sistem democrat bazat pe unitate, libertate si tolaranta. Astfel va putea fi dat startul pentru o viitoare prigoana si vanatoare a crestinilor, cu acceptul majoritatii populatiei care bine dresata va sustine tot acest demers.
3. Acest razboi va genera o dorinta colectiva arzatoare, pentru pace, intelegere si bunastare, pentru o noua societae bazata pe armonie si toleranta in care vor avea loc toti, cu doar o singura exceptie (crestinii care vor fi pt. inceput totusi in mod aparent tolerati). Lumea va dori si va cere un singur conducator care sa le ofere pace si bunastare iar acesta nu va intarzia sa apara (fiind el insusi artizanul acestui complot care va duce la inscaunarea sa, ca si conducator si salvator planetar).
4. Acest razboi va crea contextul favorabil si va oferi solutia necesara (un guvern mondial si un conducator unic), intr-o asemenea maniera incat va fi agreata si dorita de toti supravietuitorii la unison (fapt imposibil acum cand insasi elitele sunt cele care genereaza si sponsorizeaza din umbra marile campanii anti-sistem).
5. Acest razboi va fi prilejul si ocazia prin care Dumnezeu va ingadui sa fie ucisi multi dintre crestinii vrednici dar totusi mai slabi, care asa nu vor prinde prigoana pornita de Antihrist, in care ei insisi s-ar fi pierdut prin lepadare daca ar fi fost sa ramana in viata pana atunci (caci este scris, Matei cap.24, versetul 24, ... ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi).
Ar fi multe de spus si poate vom reveni pe acest subiect.
Doamne ajuta.