sâmbătă, 21 decembrie 2013

FUKUSHIMA in Date si Cifre


  Adevarul despre Fukushima este dureros si cu atat mai mult modul in care deja suntem afectati. Am postat acest articol nu in scopul de a face doar o informare despre acest subiect arzator, ci mai ales pentru a ne schimba putin comportamentul in consecinta. Concret trebuie sa intelegem ca trebuie sa insemnam cu Sfanta Cruce tot ceea ce bem si mancam, ca trebuie sa ne informam corect despre zona de pescuit a pestelui pe care il consumam (FAO = Organizatia Natiunilor Unite a Alimentelor si a Agriculturii iar prescurtarea corespunde expresiei "Major Fishing Areas" si indica zona de pescuit ex: FAO nr. 034 (OCEANUL ATLANTIC)) si ca incet trebuie sa renuntam sa mai consumam orice peste sau fructe de mare de provenienta oceanica. In realitate suntem radiati si numai rugaciunea si Sfanta Cruce ne mai pot apara prin mila si purtarea de grija a Lui Dumnezeu.

Multumim fratilor 
“just4uamnda" si
"praydontjoke"
pentru efortul considerabil de a traduce in premiera si selecta toate aceste materiale indicand si linkul sursa si ne cerem scuze pentru lipsa de unitate a acestui articol si pentru orice eventuale greseli de traducere a termenilor tehnici sau de alta natura. Pentru a vizualiza materialele video din acele link-uri care nu se deschid direct din pagina (speram sa remediem aceasta problema in curand prin posibilitatea de a vizualiza video direct in aceasta pagina), folositi copy/paste si deschideti in pagina noua.
  
Pentru inceput trebuie sa stiti ca in Japonia s-a votat controversatul proiect de lege al secretizarii in Decembrie 2013
"Puscarie pentru reportaje si relatari nepotrivte, suntem pe drumul spre a deveni un stat fascist, musamalizarea subiectului Fukushima se amplifica"
Controversatul si socantul proiect de lege al secretizarii din Japonia este in sine un act de terorism, guvernul japonez promoveaza ideea ca esti rasist daca nu recunosti sau decredibilizezi dezastrul de la Fukushima.
Bloomber "proiectul de lege al secretizarii pare desprins din universul lui George Orwell". Sa fie activistii anti nucleari spionati ?
Vezi link sursa aici: click aici >> Socanta Lege a Secretizarii Japonia Fukushima Decembrie 2013 


Foarte important este ca pentru prima oara de cand accidentul de la Fukushima s-a produs, prima autoritate publica care recunoaste oficial gravitatea si proportiile reale ale dezastrului si voteaza in consecinta un proiect de salvare este Consiliul Local al orasului Berkeley California. Intreaga sedinta VIDEO cu cele mai importane argumente sistematizate esential in 40 de minute o puteti viziona aici: ARGUMENTE ULUITOARE WATCH VIDEO HERE

 click aici>> Berkeley City Council Fukushima Dangers 
Din pacate subiectul Fukushima face parte din lista de subiecte despre care mass media se fereste sa discute sau macar sa il aduca in prim plan,  aici gasiti o lista interesanta, click aici>> Lista Interesanta cu 19 lucruri despre care mass media "NU STIE"
INCEPEM CU ACEASTA SCRISOARE uluitoare a fostului ambasador al Japoniei Mitsuhei Murata in Elvetia, trimisa in 25 Martie 2012 secretarului Organizatiei Natiunilor Unite, Generalul Ban Ki-Moon.
"Mi s-a cerut sa fac o declaratie la audierea publică a Budgetary Committee of the House of Councilors in data de 23 Martie. Am ridicat problema cruciala a reactorului nr 4 de la Fukushima care contine 1535 tije reziduale de combustibil folosit. Este in pericol a fi deteriorat in totalitate de replicile cutremurului. Mai mult de atat la 50 de metrii de reactor exista un alt bazin pentru toate cele 6 reactoare in care sunt 6375 de tije reziduale de combustibil folosit. Nu este nici o exagerare in a spune ca soarta Japoniei si a intregii lumi depinde de reactorul nr 4. Asta mi-a fost confirmat de surse de incredere precum Dr. Arnie Gundersen si Dr. Fumiaki Koide. Va rog sa-mi perimiteti a va aduce la cunostinta o initiativa a unui fost oficial ONU care incearca si se straduie sa aduca in discutie la Summitul Sigurantei Nucleare (Nuclear Security Summit) problema cruciala reactorului nr.4 de la Fukushima. El urmareste infiintarea unei echipe independete de evaluare si cred ca eforturile lui sunt semnificative, tinand cont ca este esential in a atrage atentia liderilor lumii despre aceasta problema vitala "
Aici intreaga solicitare articolul  click aici >> Akio Matsumura 
Si declaratia incredibilia din Decembrie 2013 a sotiei primului ministru Shinzo Abe, citez "Dezastrul de la Fukushima o calamitate peste asteptarile oamenilor...atat de ascunsa...sper sa se faca totul public" link pagina aici prime-ministers-wife-so-much-hidden-fukushima-calamity-beyond-peoples-assumptions

CHESTIUNI INTRODUCTIVE DIN CONFERINTA Dr. CALDICOTT HELEN
Din conferinta Dr. Helen Caldicott castigatoarea Premiului Nobel pentru Pace. Autoare remarcata ca si avocat anti-nuclear, ea este fondatoare a numeroase grupuri nationale si internationale care se opun energiei si armelor nucleare
link aici, 


1. Fiecare reactor are puterea echivalenta a 1000 de bombe de la Hiroshima, Fukushima are 3 reactoare topite de neoprit.
2. 200 de elemente foarte toxice si foarte radioactive noi inexistente in mod natural iau nastere in reactoarele nucleare.
3. In fiecare an tijele de combustibil in forma de reziduri contaminate cu cele 200 de elemente foarte toxice cantarind 30 de tone trebuiesc scoase din reactoare si depozitate.
4. Toate aceste tije de combustibil rezidual folosite se stocheaza in niste rafturi in bazine cu apa deasupra reactoarelor  avand nevoie in permanenta de racire continua pentru ca sunt foarte fierbinti si exista mereu riscul de a se topi eliberand radiatii radioactive inimaginabile (tijele sunt invelite in camasi de Zirconiu care este instabil si ia foc si el la tempeaturi mai mari de 300 de grade).
5. Spre exemplu in bazinele cu reziduri radioactive de la Centrala Nucleara Pilgrim, Link click aici >> Centrala Nucleara Pilgrim 
exista o cantitate de Cesium 137 cu mult mai mare decat echivalentul tuturor exploziilor atomice atmosferice efectuate pana acum de Rusia China SUA Franta Anglia si ca sa intelegeti ce inseamna toate explozile vedeti urmatorul video in care sunt numărate numărate si pozitionate pe o harta toate experimentele cu bombe făcute din 1945 pana în 1998  


toate impreuna asadar cantitatea de Cesium-137 din aceasta piscina depasteste cantitatea eliberata de toate exploziile experimentale facute de tarile enumerate mai sus.
6. O radiografie facuta unui fetus dubleaza sansele imbolnavirii acestuia cu leucemie.
7. Copiii sunt intre 10 si 20 de ori mai sensibili la radiatii decat adultii si fetitele sunt de doua ori mai sensibile decat baietii in a face cancer.

MELT DOWN – MELT THROUGH

Vezi te rog video click aici>>> VIDEO EXPLICATIV REACTOR NUCLEAR TOPIT 

Cernobil a avut 1 reactor in faza melt  down, Fukushima are 3 reactoare in melt through, toate trei incarcate cu 680 kg de plutoniu (durata de injumatatire la plutoniu este de 80 de milioane de ani click aici >>INFO PLUTONIU )
Care se scurg iminent  in pamant avand temperaturi de minim 2700-3000 de grade Celsius (titaniul are punctul de topire de peste 1650 de grade Celsius).
Citeste elementele care rezulta in urma FISIUNII NUCLEARE http://ro.wikipedia.org/wiki/Fisiune_nuclear%C4%83
Sistemele de racire din cele trei reactoare scapate de sub control nu au mai functionat din cauza valului Tsunami la cateva zeci de ore dupa accident. Se folosesc metode alternative caraghioase si inimaginabil de periculoase de racire cum este pomparea apei sarate din ocean (apa de mare sarata corodeaza, reactioneaza si inrautateste situatia) care este pompata in reactoare (pe cat posibil). Dupa pompare este depozitata in mare parte in bazine uriase peste tot in jurul reactoarelor. Am zis ca este captata in mare parte pentru ca restul apei pompate se scurge NON STOP de 2 ani si ceva hiper contaminata in proportie de 300 de tone (oficial declarat in 2013 400 tone) 24/24 ore, 7zile pe saptamana in oceanul Pacific iar asta de 2 ani in mod continuu.
Apa din panza freatica care din cauza diferentei de nivel se scurge si ea la randul ei in oceanul Pacific, este contaminata de cele trei nuclee cu care intra in contact eliberand aburi hiper contaminati si apa contaminata scursa tot in Oceanul Pacific care este otravit. 
Mai jos video cu apa din panza freatica la 24 de m adancime, contaminata cu Cesium-137 si Strontiu-90



La sfarsitul anului 2013 inceputul anului 2014 se asteapta ca apele contaminate de Cesium 137 (Cesium 137 are perioada de injumatatire de 30 de ani) sa ajunga pe litoralul American.
Absolut toti cei 15 pesti Bluefin ton din 15 pescuiti in apele Californiei, la 4 luni dupa accidentul nuclear din 201, erau infestati cu Cesium-134 si Cesium-137,ARTICOL PESTI TON BLUEFIN

 Ape pline cu pesti morti uita-te te rog si aici,


Ca sa intelegem gravitatea problemei trebuie sa vedem ca reactorul numarul 4 este intr-o stare critica mai ales acum chiar daca nu pare si chiar daca filmarile TEPCO arata altfel VIDEO mai jos

Si video-ul acesta


Trebuie mentionat ca pamantul de sub reactorul nr 4 se scufunda iar rezistenta cladirii de curand refacuta este precara. Mai multe detalii aici, http://en.wikipedia.org/wiki/Fukushima_Daiichi_units_4,_5_and_6#Unit_4_Reactor
Reactorul nr. 4 adaposteste in piscina de deasupra lui (ramasa fara sistemul initial de racire) tije de combustibil folosite deosibit de radioactive care sunt foarte periculoase, in jur de 1500 la numar. David Takayoshi Suzuki, http://en.wikipedia.org/wiki/David_Suzuki academician de renume mondial, prezentator stiintific  si activist ecologist ne avertizeaza ca in cazul unui nou cutremur sau tsunami  "bye bye Japan and everybody on the West Coast of North America should evacuate"



Rezidurile stocate in piscina de deasupra Reactorului nr 4 sunt echivalentul a 14.000 de bombe de la Hiroshima


 Vezi mai multe aici  despre extragerea tijelor din bazinul cu apa si readapostirea lor in alta parte, operatiune inceputa deja dar se pare ca doar de fatada  http://rt.com/news/fukushima-nuclear-fuel-rods-072/
COMPARATIE INTRE TESTELE MILITARE, CERNOBIL ȘI FUKUSHIMA
Link sursa aici http://www.globalresearch.ca/fukushima-wave-of-radiation-will-be-ten-times-bigger-than-all-of-the-radiation-from-nuclear-tests-combined/5362422
DESPRE PESTE



Trebuie stiut ca daca sursa de radiatie este interna (in organism in urma consumului vreunui aliment radioactiv ) iradierea este de 20 de ori mai nociva mai puternica



Știm ca și noi romanii ne-am îndopat și încă o mai facem cu otrava de peste Pangasius. Pangasius este floare la ureche pe lângă pestele iradiat contaminat din cauza accidentului nuclear de la Fukushima Daiichi din 2011.




SA AVEM MARE GRIJA UNDE AU FOST PESCUITI PESTII SAU FRUCTELE DE MARE PE CARE LE CUMPARAM (asta macar pana nu măsluiesc „baietii destepti” etichetele).
Așadar în ce ape a fost prins și ATENTIE nu sub ce pavilion a fost nava sau unde s-a ambalat/conservat  pestele.
Trebuie sa scrie "Zona de pescuit" spre exemplu FAO nr. 034 (OCEANUL ATLANTIC).
FAO este prescurtarea pt. Food and Agriculture Organization of the United Nations. Apele sunt împăr
țite pe zone de pescuit numerotate,


Area 18 (Arctic Sea)
Area 21 (Atlantic, Northwest)
Area 27 (Atlantic, Northeast)
Area 31 ( Atlantic, Western Central)
Area 34 (Atlantic, Eastern Central)
Area 37 (Mediterranean and Black Sea)
Area 41 (Atlantic, Southwest)
Area 47 (Atlantic, Southeast)
Area 48 (Atlantic, Antarctic)
Area 51 ( Indian Ocean, Western)
Area 57 (Indian Ocean, Eastern)
Area 58 (Indian Ocean, Antarctic and Southern)
Area 61 (Pacific, Northwest)
Area 67 (Pacific, Northeast)
Area 71 (Pacific, Western Central)
Area 77 (Pacific, Eastern Central)
Area 81 (Pacific, Southwest)
Area 87 (Pacific, Southeast)
Area 88 (Pacific, Antarctic)


Pana în februarie 2014 este așteptat ca Oceanul Pacific sa fie otrăvit în totalitate cel puțin cu elementul radioactiv Cesium 137 care se absoarbe în oase.




Anul acesta 2013 nu s-au prins deloc sardine,  oare de ce?

Din 2011 dupa 4 luni de la accident se știe ca 15 pești ton Bluefin din 15 prinși în apele coastelor americane aveau o concentrație de cesium 137 mult mai mare decât cea maxim admisa de 100 becquerels/kilogram.
Pestele asta prins în apele din jurul centralei Fukushima Daiichi este contaminat la un nivel de 2500 de ori mai mare decât cel maxim admis pentru alimente.
"The maximum level of radiation allowed in foods for human consumption is 100 becquerels/kilogram.  The murasoi caught inside the 20 kilometer area near the plant — which is closed to humans — registered 254,000 becquerels cesium/kilogram. Again, that’s 2,500 times higher than the government-imposed limit. It is also 10 times higher than the radiation measured last August in scorpion fish caught near Fukushima."
SCURGERILE DE RADIATII SI NIVELUL DE RADIATII CRESTE INGRIJORATOR. Accidentul a fost in 2011.
Cea mai mare inregistrare de pana acum pe coasta Fukushima Daiichi la reactorul 2 și asta pe 11/25/2013, 910,000,000 Bq/m3 acum câteva zile noiembrie 2013,
http://fukushima-diary.com/2013/11/the-highest-reading-of-all-%ce%b2-nuclides-detected-in-seaside-of-reactor2-1100000000-bqm3/
Alta scurgere si mai mare 1/28/2013. S-au inregistrat 1,100,000,000 Bq/m3 si descoperit Stronium-90
Testele facute de Univeristatea Long Beach din California
pe algele din apele imediat apropiate districtului Orange arata nivelul de radiatii cu 250 de ori mai mare comparativ cu
testele facute inainte de dezastrul de la Fukushima
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=radioactive-iodine-from-from-fukushima-found-in-california-kelp
Iarba, fanul si laptele este dublu contaminat.
Trei studii recente facute pe laptele cumparat din San Francisco arata ca in toate trei, laptele contine radio izotopi.
Animalele consuma iarba contaminata si fan contaminat si in felul acesta radio izotopii se transmit mai departe,
http://www.unknowncountry.com/news/fukushima-radiation-found-us-milk
Fata de nivelul maxim admis, nivelul apei de ploaie testata in America este de 131 de ori mai mare decat cel maxim admis de guvern.
Apa de ploaie contamineaza pamantul si iarba pe care animalele o mananca,
https://www.baycitizen.org/news/environmental-health/government-under-fire-radiation-milk/
100 de milioane de tone de materiale iradiate solide purtate de curent aluviuni, flotanţi, plutesc si contamineaza tot pe coasta de vest a Americii.
Resturile contaminate au plutit 4500 de mile in Pacific timp de 280 de zile,
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2075110/First-Japanese-tsunami-debris-washes-West-Coast-9-months-disaster.html
Ursii polari sufera de boli misterioase precum leziuni la nivelul pielii si probleme cu blana. Aceleasi probleme le au si focile de mare, dar in cazul lor totul s-a sfarsit cu moartea,
December 8th, 2013
Cesium-134/137 a fost descoperit in proportie de 71% (104 din 146 mostre) in tutunul produs in 2013 (conform Japan Tobacco INc). Mostrele au fost recolate din Fukushima, Iwate, Miyagi, Yamagata, Ibaraki, Tochigi. Aparatele au inregistrat cel mai mult 185.6 Bq/Kg (Cs-134 : 62.6 Bq/Kg, Cs-137 : 123 Bq/Kg).
Standardele de siguranta ale JT (Japan Tobacco Inc.) sunt 100 Bq/Kg (amandoua Cs-134 + cu Cs-137 impreuna).
http://fukushima-diary.com/2013/12/cs-134137-detected-from-71-of-jt-burley-tobacco-produced-in-2013-98-of-them-were-shipped-for-sale/
Video radiații la 60 d km în zona populata



DE VAZUT  si Helen Caldicott (motiveaza schimbarea macazului si alternativa la energia nucleara)






28 de Semne care arata situatia cumplita a Oceanului Pacific impreuna cu apele din zonele de coasta din Alaska, Canada si SUA. Pentru unitati de conversie va rugam sa accesati linkul urmator,  http://www.translatorscafe.com/cafe/units-converter/radiation-activity/calculator/becquerel-%5BBq%5D-to-curie-%5BCi%5D/
Pentru o comparatie cu Cernobil va rog sa accesati linkul urmator :
UPDATE CESIUM-137 DE 3 X MAI MULT CA LA CERNOBIL
Published: December 14th, 2013 at 6:17 pm ET
By ENENews
Dezastrul este inceput si nu mai poate fi oprit de noi oamenii, NE DEPASESTE asa cum ne-a depasit si accidentul de la
Cernobil, care prin efectele otravitoare ne afecteaza peste 100 de ani de la producere incepand din 1986.
Citeste te rog,
Chernobyl: Consequences of the Catastrophe for People and the Environment http://www.nyas.org/publications/annals/Detail.aspx?cid=f3f3bd16-51ba-4d7b-a086-753f44b3bfc1

28 DE SEMNE INGRIJORATOARE
1.    Ursii polari, focile si morsele de-a lungul liniei coastei cu Alaska au probleme cu blana si pielea, ulcere etc. http://enenews.com/sickened-alaska-animals-getting-more-tests-for-fukushima-radionuclides-oozing-sores-bleeding-swollen-internal-organs-hair-loss
2.    Pe coasta Californiei o epidemie care se soldeaza cu infometarea si moartea leilor de mare,            http://www.zerohedge.com/contributed/2013-03-31/fukushima-radiation-causing-epidemic-dead-and-starving-sea-lions-california
3.    De-a lungul coastei spre Pacific a Canadei si pe coasta cu Alaska, populatia de Somoni Sockeye a scazut istoric  majoritatea specialistilor acuza Fukushima,           http://www.theglobeandmail.com/news/british-columbia/lake-babine-sockeye-fishery-at-risk-of-unprecedented-closure/article13715638/?service=print
4.    De-a lungul coastei de vest a Canadei ceva cauzeaza sangerarea pestilor prin globii oculari, branhii si abdomen,                                                 http://beforeitsnews.com/mass-animal-death/2013/08/fish-bleeding-from-eyeballs-faces-fins-tails-in-pacific-ocean-canada-2432268.html
5.    Un camp imens de resturi radioactive de la Fukusima care este aproximativ de marimea Californiei  a travrsat Oceanul Pacific si a inceput sa loveasca coasta de vest a Americii,                        http://www.washingtonsblog.com/2012/03/radioactive-debris-washing-up-on-pacific-coast.html  
Video aici click pe link >>RESTURI TSUNAMI CONTAMINATE RADIOACTIV

6.    Se preconizeaza ca in urmatorii 5 – 6 ani, radioactivitatea zonelor de coasta se va dubla, http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176 http://images.iop.org/objects/erw/news/thumb/7/7/18/image1.jpg
7.    Expertii au depistat in planctonul din apele Oceanului Pacific intre Hawaii si Coasta de Vest, Cesium 137 in concentratii foarte mari, http://www.japantimes.co.jp/news/2013/05/22/national/researchers-find-high-cesium-in-some-pacific-plankton/#.UZu7-GfYGTc
8.    Teste desfasurate au aratat ca 15 pesti ton Bluefin din 15 erau contaminati cu radiatii provenind de la centrala Daiichi Fukushima,         http://www.washingtonsblog.com/2012/05/absolutely-every-one-of-the-15-bluefin-tuna-tested-in-california-waters-contaminated-with-fukushima-radiation.html
9.    In 2012 editorialul Vancouver Sun semnala ca Cesium 137 a fost gasit intr-un procentaj foarte mare in pestele adus din Japonia spre vanzare in Canada
·       73 % din Macroul testat
·       91% Halibutul negru
·       92% din Sardine
·       93% din Ton si țipar
·       94% din Cod si Anșoa
·       100% din Crap, Alge, Rechin si Monkfish  http://readersupportednews.org/news-section2/343-203/9463-canada-fish-eaters-threatened-by-fukushima-radiation                   
10.                      Autoritatile canadiene au gasit radiatii extrem de mari in anumite specii de peste ex: Bibanul de mare prins in Iulie avea 1,000 becquerels/kg de Cesium,    http://canadaam.ctvnews.ca/report-raises-fresh-concerns-about-radiation-levels-in-japanese-fish-1.1486514
11.                      Expertii cred ca vor aparea multe cazuri de imbolnaviri de cancer  pe coasta de vest si asta din cauza consumului de peste iradiat datorita dispersarii apei contaminate, in fiecare zi 300 de tone de apa iradiata, http://www.nationaljournal.com/global-security-newswire/nuclear-power-industry-lawmakers-at-odds-over-epa-response-guide-20130923
12.                      BBC News relateaza ca recent masurat, nivelul de radiatie in jurul Fukushimei este de “18 ori mai mare” de cat s-a crezut initial ,                                       http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-23918882
13.                      Un studiu finantat de UE a concluzionat ca Fukushima a eliberat in atmosfera pana la 210 cvadrilioane becquerels de Cesium-137           http://www.atmos-chem-phys.net/13/1425/2013/acp-13-1425-2013.html 
14.                      Radiatiile atmosferice de la Fukushima in 2011 au ajuns pe Coasta de Vest a Statelor Unite in termen de cateva zile,                                  http://news.discovery.com/earth/oceans/fukushima-radioactive-plume-reach-us-130901.htm
15.                      In  fiecare zi din 2011 de la data accidentului se scurg in Oceanul Pacific 300 de tone de apa. Zilnic asta este ceea ce s-a declarat official,  http://www.theguardian.com/environment/2013/aug/21/leap-fukushima-danger-ranking
16.                      Un cercetator in chimie marina de la Agentia Meteorologica Japoneza de Cercetare a declarat urmatoarele , “30 de miliarde becquerels de Cesium si 30 de miliarde de becquerels de Stronium radioactiv” sunt deversati in Oceanul Pacific in fiecare zi”,
17.                      Conform celor de la TEPCO, o cantitate totala intre 20 de trilioane si 40 de trilioane de becquerels de Tritium au ajuns in Oceanul Pacific, http://thetruthwins.com/archives/radioactive-water-from-fukushima-is-systematically-poisoning-the-entire-pacific-ocean    
18.                      Conform relatarilor profesorului Jota Kanda de la Universitatea din Tokyo, 3 gigabecquerels de Cesium-137 plutesc in fiecare zi in portul Fukushima Daiichi http://enenews.com/mystery-tv-expert-says-oceans-radiation-levels-too-high-to-be-explained-by-only-groundwater-there-must-be-other-routes-for-contamination-thats-flowing-into-pacific-devastating-impact
19.                      Se estimeaza ca pana acum Fukushima a contaminat cu radiatii de 100 de ori mai mult decat  Chernobyl
In October, a U.S. study - co-authored by oceanographer Ken Buesseler, a senior scientist at the non-profit Woods Hole Oceanographic Institution in Woods Hole, Massachusetts - reported Fukushima caused history's biggest-ever release of radiation into the ocean - 10 to 100 times more than the 1986 Chernobyl nuclear catastrophe."                                                             http://readersupportednews.org/news-section2/343-203/9463-canada-fish-eaters-threatened-by-fukushima-radiation
20.                      Un studiu recent arata ca un val, o cantitate mare de Cesium-137 de la Fukushima va ajunge sa pluteasca in apele coastelor Statelor Unite ale Americii la inceputul anului 2014, dupa ce a acoperit deja o uriasa parte a Oceanului Pacific. Aici simulare facuta care o sa va socheze simulare doar pentru Cesium-137, nu mai luam in calcul Iodul si ale substante radioactive  

h
21.                      Se preconizeaza ca Cesium-137 in cantitati alarmant de mari va fie raspandit pana in 2020 in fiecare coltisor al Oceanului Pacific,  pentru aceasta aveti la inceput 3 linkuri  si acest link, Marele Petic de Gunoi din Pacific tinut de curentii circulari, http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Pacific_garbage_patch  care poate sa incetineasca dispersia in afara Oceanului Pacific a resturilor contaminate radioactive, NU SI A PESTILOR,                                  http://www.whio.com//news/news/world/activist-warns-days-eating-pacific-ocean-fish-are-/nZjdK/
22.                      Se preconizeaza ca in curand, intregul Ocean Pacific va avea o concentratie de 5 pana la 10 ori mai mare de Cesium, fie el 134 sau 137 (ca acum zeci de ani in perioada de varf cand s-au facut experimentele cu bombe nucleare in Pacific),                          http://enenews.com/radio-fukushima-daiichi-has-contaminated-the-biggest-body-of-water-on-the-planet-whole-pacific-ocean-likely-to-have-cesium-levels-5-10-times-higher-than-at-peak-of-nuclear-bomb-tests-audio
23.                      Cantitatile uriase de radiatii ajunse in apa l-au determinat pe cunoscutul activist ecologist Joe Martino sa concluzioneze “s-au terminat zilele in care putem manca peste din Pacific”,      http://www.whio.com//news/news/world/activist-warns-days-eating-pacific-ocean-fish-are-/nZjdK/
24.                      In mod constant intreaga emisfera nordica este alimentata de Fukushima cu Iod-131, Cesium-137 si Stronium-90 ceea ce o sa afecteze sanatatea celor care traiesc acolo dramatic  pentru o perioada foarte foarte lunga. Aici un articol foarte bun scris de jurnalistul american Harvey Wasserman, http://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Wasserman http://www.economicpolicyjournal.com/2013/08/the-fukushima-nightmare-gets-worse.html
25.                      Conform raportului recent al Planet Infowars litoralul Californiei este transformat intr-o zona moarta “a dead zone”. Daca nu a-ti mai fost recent pe plaja Californiei probabil nu a-ti observat ca pietrele si rocile sunt incredibil de curate fara muschi fara melci foarte putine crustacee si mai ales, poti merge fara incaltari nu ca in alti ani cand te taiai in resturi de scoici  etc. “. Mai multe-aici, http://planet.infowars.com/outdoors/california-coastline-becoming-like-dead-zone-fukushima-to-blame
26.                      Un studio efectuat anul trecut in 2012 a concluzionat ca radiatiile cauzate de dezastrul de la Fukushima o sa afecteze negative, viata oamenilor  de-a lungul coastei Americii de Nord din Mexic pana in Alaska zeci de ani de acum inainte,    http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11434-012-5171-6
27.                      Coform Wall Street Journal, se preconizeaza ca intreaga operatiune de curatare decontaminare a Fukushimei sa dureze pana la 40 de ani,
28.                      Charles Perrow professor la Yale avertizeaza,  “daca decontaminarea dupa accidental de la Fukusima nu este facuta 100% , exista riscul ca umanitatea sa fie amenintata mii de ani”,
         Pentru mai multe detalii vizionati acest extraordinar video,




            Informatii socante despre Fukushima apar zilnic si tabloul sinistru al erei post-fukushima se intregeste si capata dimensiunile unui dezastru planetar care se desavarseste incet, sigur si ireversibil. Incheiem acest articol cu un link referitor la marturiile si calvarul pe care il traiesc unii dintre salvatorii de la Fukushima.

ALTI 20 DE SOLDATI MARINARI DIN ECHIPAJUL USS RONALD REGAN AU FOST GASITI CU CANCER DE TIROIDA, LEUCEMIE, TUMORI LA CREIER, SANGERARI, PIERDEREA VEDERII, TOATE DUPA CE AU FACUT PARTE DIN ECHIPAJUL DE SALVARE DE LA FUKUSHIMA DUPA CE AU CONSUMAT APA DESALINIZATA DIN OCEAN SI AU FOLOSIT-O IN MOD CURENT PE VAS, DUPA CE AU SALVAT VICTIMELE. AICI ARTICOL CU RELATARI ALE AVOCATILOR SOLDATILOR,
marturia video a doi soldati bolnavi in urma contaminarii de la Fukusima Articol foarte detaliat click aici >>>ARTICOL DETALIAT SOLDATII AMERICANI IRADIATI pentru video click aici >>SOLDATI GRAV BOLNAVI CAUZA ...FUKUSHIMA 


 http://enenews.com/another-20-navy-sailors-uss-ronald-reagan-crew-with-thyroid-cancer-leukemia-brain-tumors-bleeding-blindness-children-becoming-sick-after-responding-to-311-crisis-japan-govt-and-tepc

UPDATES
21 Decembrie 2013
VIDEO AICI 





UPDATE VIDEO CLICK AICI >>EXTRAORDINAR DOCUMENTAR FEMEILE DIN FUKUSHIMA





 IN INCHEIERE PENTRU MAI MULTE INFORMATII VA SUGEREZ CÂTEVA PAGINI DE INTERNET CU INFORMATII DE ULTIMA ORA

www.http://fukushima-diary.com
http://enenews.com/
http://www.fukuleaks.org/web/

GRUPURI DE FACEBOOK