sâmbătă, 4 februarie 2017

ROMANIA “UPGRADE” IN STRADA

     Facand o analiza a evenimentelor recente, mai exact a manifestatiilor masive din toata tara, am ajuns la o singura concluzie, ganditi-va bine inainte sa iesiti in strada, s-ar putea sa fiti sustinatorii unei schimbari majore pentru Romania
Din pacate nu este o schimbare in bine. In Romania acum se incearca un upgrade fortat, se trece de la ateismul soft de tip tolerant la ateismul hard revolutionar progresist. Credem ca asta este in realitate miza reala din spatele acestui spectacol colorat si frumos ambalat in lozinci anti coruptie. Paradoxul acestor bannere, lozinci pancarte si sloganuri (care prin grija celor interesati sunt gata facute de profesionisti si puse la dispozitie direct pt download pentru a fi imprimate de protestatari) a culminat cu acesta, “Jos mainile de pe DNA”, absolut no comment!
Suntem in pragul unei schimbari a mentalului colectiv, o transformare radicala de viziune, de intelegere, de atitudine, o lepadare de vechiul sistem de gandire, in esenta o camuflata lepadare de credinta. Veti vedea in curand care vor fi provocarile unui crestin practicant in noua Romanie atee democrata care lupta mai presus de orice impotriva coruptiei si veti descoperi, nu peste mult timp, noile definitii ale coruptiei. Totul va culmina insa atunci cand veti face marea descoperire finala (voi cei care ati militat activ pentru schimbare in strada) tocmai voi sunteti noii “corupti” numai buni de luat in vizor!
Asemenea manifestatii masive si absolut atipice au ceva suspect. Pot fi oarecum comparate cu atributele antihristului. Tot raul este foarte frumos ambalat si exceptional de bine promovat.
Cine a mai vazut manifestatii fara lideri care sa faca figuratie direct in strada, fara tribune improvizate, fara porta voce, cu gesturi impresionante si frumoase in care demonstrantii daruiesc amical flori jandarmilor, cu parinti care isi aduc copiii la miting (sadind inconstient in sufletul lor semintele razvratirii) cu mase de oameni care se mobilizeaza exemplar si fac curat strangand gunoiul dupa manifestatii etc. Gesturi emotionante in care multinationalele si companiile fraternizeaza cu protestantii si le ofera gratis, ceai, pizza, sandwich-uri, sau cazare gratis, ce minunata lume noua… Da, aparent sunt gesturile unei societati normale, frumoase si libere care fraternizeaza colectiv pentru idealul de mai bine. Aceasta multime frumoasa si bine intentionata seamana insa izbitor cu multimea care arunca flori in calea Mantuitorului si il aclama bucuroasa si care putin mai tarziu protesta furioasa strigand, rastigneste-l, rastigneste-l!!!
Ca si atunci, avem si acum aceiasi agitatori bine organizati care lupta aparent impotriva nedreptatii (de fapt impotriva credintei adevarate) si care mereu raman in umbra.
Stim prea bine cine sunt acestia si in Romania, se numesc pompos si democratic “societatea civila”, adica o puzderie de ong-uri bine finantate, bloggeri de success progresisti promovati corect de cine trebuie, intreaga mass media aservita si discret cateva servicii care executa directivele national internationale.
Toti acestia au avut success pentru ca totul s-a suprapus perfect pe nemultumirea colectiva reala a romanului satul de atata hotie si minciuna politica. Pacat de marea majoritate a romanilor sinceri care au fost si sunt perfect manipulati si folositi ca masa de manevra pentru o schimbare care in final se va intoarce impotriva lor.
Dragi crestini stati acasa, nu faceti greseala sa va lasati pacaliti de acesti maestrii strategi in manipulare care va fac sa va identificati chipurile cu sloganurile lor.
Noi crestinii avem conducatorii pe care ii meritam pe buna dreptate pentru pacatele noastre si trebuie sa stim ca nu putem astepta nimic bun aici in aceasta viata de la aceasta lume. Noi nu suntem din “lumea aceasta” al carui stapan este diavolul, tatal minciunii, noi trebuie sa asteptam in aceasta lume rastignirea (“daca pe Mine m-au urat si pe voi va vor uri”) pentru a invia pentru cealalta lume care este vesnica (nimeni nu ajuge la inviere decat prin rastignire).
Sigur traim aici pe pamant si ne dorim o viata mai buna, e firesc  dar sa fim constienti ca nici o schimbare nu se face asa in strada in chip revolutionar, schimbarea se face doar launtric si prin faptele credintei. O SCHIMBARE REALA NU SE FACE IN STRADA!
Bine ar fi sa gresim noi in aceasta scurta analiza si sa aiba “strada” dreptate.
Doamne lumineaza-ne mintea sa vedem limpede ce se petrece in jur si  sa stim ce sa facem!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.