marți, 23 octombrie 2012


Carte Eveniment, Unica in Romania
Vaccinurile: prevenţie sau boală?
O carte care spune adevărul despre vaccinuri: O nouă patologie pediatrica, de Dr. Christa Todea – Gross

In sfarsit avem marea bucurie de a prezenta aceasta carte extraordinara atat de asteptata in Romania. Dupa multe ispite si incercari D-na Dr. Christa Todea Gross reuseste sa finalizeze materialul cuprins in acest volum, oferindu-ne in premiera pentru spatiul editorial romanesc rodul unui efort sisific de studiu si cercetare. La fel de impresionant este si curajul de a iesi si marturisi public adevarul ascuns si ocultat de multa vreme de catre sistemul medical si big pharma. Acest om a fost cenzurat si hartuit si pana acum iar mai nou, exact in ziua prezentarii acestei carti, i-a fost clonat contul si adresa e-mail si au fost trimise in numele ei sute de mesaje dubioase. Numele doamnei doctor este terfelit si se incearca discretarea ei publica. Sa speram ca in sistemul medical romanesc, mai exista si oameni onesti cu frica de Dumnezeu care inca nu sunt aserviti unui sistem care promoveaza in mod ocult si mincinos inconstienta vaccinarii in masa si care vor recepta cum se cuvine aparitia acestei carti exceptionale. Ii dorim in continuare curaj doamnei doctor Christa Todea Gross, in acest apostolat al marturisirii si suntem convinsi ca daca aici este prigonita, cu siguranta candva efortul ei va fi rasplatit cu plata cereasca. Va rugam sa promovati cum puteti aceasta carte in cercul dvs. de prieteni si cunoscuti, in speranta de a avea in viitor mai multi oameni informati corect, in detrimentul celor indoctrinati, mintiti si „spalati sistematic pe creier” de sistem.

Adevarul intotdeauna invinge. Noi avem doar datoria de a-L marturisi intodeauna cu credinta. Iar din credinta se naste curajul. Vremurile pe care le traim impun sa ne invingem frica, sa abandonam miturile si sa marturisim curajul. O astfel de marturisire s-a materializat prin aparitia cartii semnata dr. Christa Todea – Gross. In viitorul nu foarte indepartat, manualul de istorie sincera, curajoasa si demna a Romaniei va face referire la aceasta carte.
Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica (autor: Dr. Christa Todea – Gross): o carte jertfa, unica in Romania, cu raspunsuri si mult cautate solutii (mai ales de catre parinti), prefatata de Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila, aparuta prin grija apostolica a Editurii Christiana din Bucureşti, în colecţia “S.O.S. medical”. De ce unica? In Romania nu exista la ora actuala nicio carte sau studiu in legatura cu cauzalitatea reala dintre numeroasele boli cronice (etichetate de multe ori ca fiind “de cauza necunoscuta” sau genetica) si vaccinurile pretins-”obligatorii” ale sugarului si copilului mic. Exista doar carti care arata beneficiile vaccinurilor si minimalizeaza efectele lor secundare.
“Dedic aceasta carte tuturor copiilor care au suferit si sufera in urma vaccinurilor, parintilor care au trebuit sa traiasca pana acum cu incertitudini si intrebari fara raspuns, precum si minunatilor mei colegi din Federatia Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania”.
Dr. Christa Todea – Gross
Dr. Christa Todea – Gross, 14.09.2012 – extrase din Introducere:
“In urma cu cativa ani, am intervenit in presa cu cateva texte lamuritoare asupra vaccinurilor. Un ziarist-medic m-a atacat vehement. Vazand ca textul lui nu a avut nici un ecou si nici o urmare, m-a reclamat la Colegiul Medicilor (din ziarist liber a devenit un ziarist delator). Colegiul Medicilor m-a chemat la Comitetul de Disciplina si m-a judecat pentru un delict de opinie, contrar tuturor statutelor si codurilor deontologice din tarile europene. Riscam retragerea dreptului de libera practica …
“Prin intermediul acestei carti nu doresc sa aduc un prejudiciu vreunui medic, profesor, om de stiinta sau oricarei alte persoane din sistemul medical sau din vreun alt domeniu, ci nadajduiesc sa trezesc interesul oamenilor, al parintilor si mai ales al medicilor, pentru acest subiect, pentru un studiu mai aprofundat al sistemului imun si al efectului devastator al vaccinurilor asupra acestuia.
In ceea ce ii priveste pe parinti, am speranta ca vor avea mai mult curaj de acum incolo de a lupta pentru drepturile lor si ale copiilor lor, ca astfel, prin renuntarea la vaccinuri, sa-i creasca sanatosi, fara sa-i expuna la cele mai grave boli cronice. Legislatia este de partea lor (vezi Anexa). Am incercat, pentru ei, o simplificare maxima a unor probleme medicale atat de complexe. Lor ma adresez cu mare dragoste si raspundere in acelasi timp, stiind ca ei vor fi posibile victime, alaturi de copiii lor.
… unul din doi copii sufera de alergie, tot al treilea copil sufera de dermatita/eczema atopica si unul din zece de astm bronsic.
Manipularea parintilor a fost necesara si usor de realizat. Bolile contagioase sau “bolile copilariei” au devenit afectiunile cele mai de temut si trebuiau prevenite cu orice pret. Nimeni nu le-a explicat  parintilor ca banalele infectii si “bolile copilariei” sunt necesare in viata unui copil, pentru a-si dezvolta o imunitate naturala si sanatoasa … In “incercarea” de a preveni bolile banale, acute si contagioase la copii (vaccinarea a esuat si in acest caz, fiindca nu sunt prevenite bolile copilariei, ci doar amanate, pana la o varsta mai mare, cand pot fi cu adevarat grave), s-a ajuns la distrugerea lenta, sistematica a sistemului lor imun, cu provocarea unei game variate de boli cronice, grave si nevindecabile: encefalite, meningite, paralizii, boli autoimune, autism, ADHD, leucemie, cancer, sindromul mortii subite la sugar, diabet zaharat, astm bronsic, artrita juvenila etc.
Se preconizeaza ca, in decurs de 30 de ani, toti copiii vor suferi de o boala alergica. Nu vor mai suferi de banalele boli eruptive, infectio-contagioase (rubeola, rujeola etc), tratabile si vindecabile in 3-7 zile, si care au menirea sa le intreasca sistemul imun, ci vor suferi o viata intreaga de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante.
Este nevoie de o mare reforma in Medicina Preventiva. Ultimul lucru de care are lumea nevoie este o preventie care … imbolnaveste.”
SUMAR
Cap. 1 – Sistemul imun sănătos și dezechilibrul provocat de vaccinuri
Cap. 2 – Cum au dispărut epidemiile în lume. Apariția primelor vaccinuri: prevenție sau experiment?
Cap. 3 – Reacții adverse, boli și complicații postvaccinale
Cap. 4 – Vaccinuri vechi și noi. Bolile pe care nu le previn
Cap. – Ce soluții avem?
Anexă – Cum se poate refuza vaccinarea copiilor
De săptămîna viitoare volumul se va găsi în librării (dar va putea fi procurat şi prin poştă: Supergraph S.R.L, Str. Ion Minulescu 36, sector 3, Bucureşti, cod 031216; tel.: 021/3206119, fax: 021/3191084, e-mail: editura@sophia.ro).