marți, 13 noiembrie 2012


ROMANIA Ce-ar fi daca...

Imaginati-va o Romanie care in viitorul apropiat, cumva de neimaginat acum, dintr-o data nu s-ar mai supune intereselor straine corporatiste si globaliste, nu si-ar mai imbolnavi populatia si nu si-ar mai ucide lent locuitorii prin tot felul de ,,reforme”. Nu s-ar mai indatora anticipat, nu si-ar mai vinde pe nimic bogatiile si resursele si ar duce o politica benefica intereselor nationale si propasirii romanilor. Imaginati-va o Romanie suverana, autonoma si independenta care ar sti sa-si impuna statutul cu demnitate, fara slugarnicie si obedienta meschina, o Romanie fireasca, normala, crestina care s-ar trezi deodata din somnul ratiunii (cantam de multa vreme „Desteapta-te Romane” si poate odata tot ne vom trezi). Ar fi frumos nu-i asa... sau cel putin astfel cred cei care-si iubesc tara. Dar oare am fi si pregatiti pentru ceea ce va urma daca un asemenea scenariu ar deveni cumva candva realitate?
Stiti ce s-ar putea intampla?
Ar incepe rapid in mass media internationala, probabil, o campanie sustinuta de ponegrire si incriminare a noastra: s-ar scoate de la naftalina toate studiile ONU (pregatite minutios in prealabil, pentru orice eventualitate) cu privire la nerespectarea drepturilor femeilor si copiilor, la incalcarea conventiilor internationale, s-ar afirma ca suntem antisemiti, extremisti, fundamentalisti, s-ar bate toba ca ii discriminam pe tigani, pe femei si pe maghiari, poate am fi acuzati ca pregatim in ascuns si niste arme nucleare sau bacteriologice si am incepe sa primit ,,avertismente” de la puterile straine  ,,iubitoare de bine si de dreptate” ca sa ne potolim. Iar noi nu si nu, tot nu mai vrem imprumuturi de la FMI, nu mai vrem in UE si NATO si ramanem asa incapatanati, habotnici, nationalisti, fundamentalisti si extremisti. Campania ar continua tot asa pana cand mai marii lumii s-ar pune de acord si ar hotari sa ne disciplineze ei putin. Si ne putem imagina fara prea mult efort cel putin doua scenarii posibile:
 - Fie ne-ar bombarda bisericile, fabricile, podurile, strazile si cartierele rezidentiale (eventual chiar de Sfintele Pasti) si ne-ar trimite ,,trupe NATO de mentinere a pacii” ca sa mai omoare de plictiseala niste oameni si niste caini, sa mai violeze niste femei, si apoi ne-ar rupe in bucati provincie dupa provincie, cum au procedat cu sarbii. Ne-ar eticheta cu stampila patentata in 11 Septembrie 2011 pe care scrie ingrosat „terorist” si ne-ar cuminti rapid.
- Fie ne-am/ne-ar infiltra niste ,,rebeli, revolutionari” iubitori de bine si adevar care ar manifesta violent impotriva puterii ,,dictatoriale si abuzive’’, si ar lupta pentru „instaurarea democratiei”, dar care ar viola, ar ucide femei si copii, s-ar distra distrugand ce si cand au ei pofta, in timp ce mass media i-ar ridica in slavi pentru lupta lor ,,de instaurare a  democratiei”, asa cum s-a intamplat si prin tarile arabe. Apoi s-ar face alegeri care vor instaura reforma noilor „salvatori democrati” care ne vor scoate treptat liber si democrat din bezna nationalista calauzindu-ne „inainte mars” spre curcubeul luminos european globalist.
Ce am simti sa ni se intample si noua cele ce se petrec deja pe la altii?
Oare am fi pregatiti sa marturisim si sa patimim pentru asta (un popor oricum patimeste pentru ca este, sau credincios si asa deranjeaza, sau pentru ca s-a lepadat de credinta), oare este mai bine asa?
Deocamdata Romania joaca asa cum i se canta, tace cuminte si ascultatoare si se supune planului impus de ceva vreme de catre oculta si prin asasinii economici si ne apropiem in pasi alerti de perioada in care nu vom putea returna si plati imprumuturile exorbitante impuse si asumate.
Ce va urma numai Dumnezeu stie, noi sa ne rugam lasand totul in voia Domnului si sa nu uitam ca trebuie sa avem grija ce ne dorim, daca totusi ne mai dorim cate ceva.
Postam mai jos pentru cei care nu stiu inca nimic despre actiunile asasinilor economici, un mic matertial lamuritor. Despre John Perkins si cartea sa, putem afirma doar ca si daca este un personaj tolerat de sistem si poate chiar sustinut din umbra de catre acesta, totusi merita citite confesiunile sale, care sunt impresionante cu toate omisiunile evidente pe subiecte care ar deranja poate prea mult.
Confesiunile unui asasin economic sau cum ajunge o tara la mana camatarilor SUA Banca Mondiala si FMI
- Cu toţii am vrea sǎ cunoaştem secretele din interiorul marilor corporaţii şi sǎ avem idee despre cum lucreazǎ acestea. De cele mai multe ori ne gândim cǎ existǎ lucruri care ne sunt ascunse, din cauzǎ cǎ suntem “prea mǎrunţi” şi “prea proşti” ca sǎ înţelegem cuvinte mǎreţe.
John Perkins este un bǎrbat care susţine cǎ a lucrat adânc în interiorul forţelor motorii ale globalizǎrii corporatiste şi încearcǎ în cartea sa, “Confesiunile unui asasin economic”, sǎ dezvǎluie secretele  ”asasinilor  economici”, el însuşi fǎcând la un moment dat parte dintre ei.
Un asasin economic este o persoanǎ extrem de bine plǎtitǎ sǎ convingǎ ţǎrile importante pentru SUA, din punct de vedere strategic, sǎ accepte nişte împrumuturi imense pentru a dezvolta infrastructura şi sǎ se asigure cǎ proiectele profitabile vor fi oferite corporaţiilor americane.
Acestea ajungeau pânǎ la urmǎ sǎ fie înglodate în datorii uriaşe şi astfel intrau sub controlul guvernului SUA şi al Bǎncii Mondiale, aceste instituţii având un rol de “cǎmǎtari”, forţând ţǎrile sǎ li se supunǎ şi direcţionând banii în buzunarele a câteva familii bogate care controleazǎ resursele natural ale planetei.
Deşi a fost sfǎtuit de multe persoane sǎ nu scrie cartea, acesta a publicat-o pânǎ la urmǎ, descriind drumul sǎu de la “angajatul” care trebuia sǎ forţeze “mâna” liderilor pentru a crea o politicǎ favorabilǎ  SUA şi pânǎ la avocatul pasionat de apǎrarea drepturilor celor care se aflǎ la voia corporaţiilor.
John Perkins povesteşte toate aranjamentele la care a luat parte: afacerile cu petrol ale SUA in Ecuador, Venezuela şi ţǎrile arabe, rǎzboiul din Irak, sau subjugarea a numeroase ţǎri din lumea a treia prin împrumuturi externe cât mai mari şi mai dificil de rambursat.
“Mijloacele prin care s-a realizat acest lucru variaza de la rapoarte financiare false, alegeri legislative trucate, mitǎ, santaj şi  chiar crimǎ”, spune chiar Perkins.
John Perkins nu cade in ispita conspirationismului, ci explica existenta asasinilor economici in cadrul unui sistem creat dupa cel de-al doilea Razboi Mondial al carui scop precis este promovarea agresiva si neincetata a intereselor corporatiilor globaliste in lume.