marți, 26 martie 2013


Raspuns unei Solicitari

La cererea unuia dintre cititorii nostrii am scos de pe blog articolul, “Apocalipsa Profetul Mincinos si ultimul Papa”. Esenta solicitarii se referea la faptul ca asemenea materiale si asemenea autori nu fac cinste marturisitorilor autentici care au pastrat credinta adevarata si astfel nu isi au rostul pe un blog inchinat memoriei Sfantului Glicherie Marturisitorul.
Chiar daca parerile sunt impartite si noi am considerat, in acest caz, ca esenta mesajului din articol este una in duhul profetiilor sfintilor parinti (punand aici accent pe calitatea mesajului si nu  neaparat si pe "calitatea" autorului), avand rolul pedagogic de a trezi in suflet acea flacara a pocaintei, a rugaciunii si a trezviei fata de tot ceea ce se intampla acum in lume, totusi din dorinta de a nu gresi si a nu fi pricina de sminteala pentru nimeni, am hotarat sa tinem cont de aceasta solicitare.
Pentru unii, a vedea si intelege gravitatea, tragismul si cruzimea celor care vor veni peste noi asa cum au fost profetite, poate fi ceva smintitor care sa duca la deznadejde, iar pentru altii, aceleasi lucruri pot induce sufletului o stare de pocainta si dorinta de revizuire si regandire a  modul in care isi fac planuri de viitor (multi intelegand grozavia vremurilor care bat la usi si-au regandit planurile de a se indatora la banci pe ani de zile sau de a investi aiurea in apartamente si confort etc.). Ceea ce pe unii ii sminteste si deznadajduieste, pe altii ii trezeste si smereste. Domnul sa ne intareasca pe toti si sa ne dea darul discernamantului de care avem cu totii atat de mare nevoie.
Ne cerem iertare celor care s-au smintit prin citirea acestui articol si ne bucuram pentru aceia care s-au folosit din lectura lui.
Doamne ajuta tuturor.
 In final trebuie facuta in mod explicit mentiunea ca nimeni nu crede in extraterestrii (cum gresit poate s-a inteles). Acestia sunt draci asa cum ne invata sfintii parinti si sunt prezentati drept extraterestrii de oculta prin intermediul mass-media care este controlata de ei. Se doreste inducerea psihozei colective de asteptare a acestor extraterestrii care sunt absolut necesari pentru derularea in conditii optime a planurilor din agenda secreta.
Acel link a avut menirea tocmai de a sublinia acest aspect si modul deliberat si bine regizat in care s-a dorit transmiterea mesajului ca, "ei sunt printre noi".