Pisanie

          Spre slava Sfântului Ierarh Glicherie Mãrturisitorul s-au fãcut acest blog în anul 7519 de la facerea lumii, anul mântuirii 2011, în luna întaia Martie când s-a început toatã Zidirea. Aceasta este o iniţiativã a laicatului şi chiar dacã împãrtãşeşte întru totul acelaşi crez şi mãrturisire de credinţã, nu reprezintã în mod oficial poziţia Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România, de care aparţinem. Nãdãjduim ca prin acest demers sã oferim cititorilor noştrii aspecte mai puţin cunoscute din viaţa şi minunile Sfântului Ierarh Glicherie Mãrturisitorul precum şi evenimente şi noutãţi care ţin de istoria BOSVR si de "lumea credintei" in general
Ne cerem iertare pentru orice greseli aparute şi nãdãjduim ca mãcar unele dintre materialele postate sã fie de folos celor interesaţi.
Cei care doresc sa ne trimita marturii despre Sfantul Ierarh Glicherie Marturisitorul sau alte materiale valoroase, o pot face la urmatoarea adresa de email: oldstyle00@aol.com. Daca vor fi anumite intrebari din partea cititorilor nostrii, vom incerca sa raspundem dar numai in masura timpului disponibil.