vineri, 1 ianuarie 2021

 

RECOMANDARE AUDIO

   In urma cu aproximativ 20 de ani, am citit pe nerasuflate cartea Pelerinul rus. A fost o descoperire revelatoare si am socotit-o pe buna dreptate una dintre cartile de capatai ale crestinatatii. Imi pastrez acesata parere si acum, dar ma simt obligat sa adaug faptul ca, este mai actuala si mai necesara decat multe alte carti tocmai in vremurile astea sucite pe care la traim acum. Razboiul de azi este mai ales unul al mintii si aici e nevoie de tehnici defensive avansate pentru a putea face fata. Cartea aceasta exact asta ofera la superlativ. Este mai actuala decat oricand si ofera o solutie practica si concreta la indemana oricui. In plus, este o lectura captivanta, o adevarata aventura a duhului in cea mai fascinanta calatorie posibila, cea launtrica.

Deoarece pentru multi timpul este insuficient, va recomand varianta audio. Eu am descoperit-o de curand si sunt incantat ca exista aceasta solutie la indemana celor aglomerati care pot valorifica astfel toate momentele moarte ale zilei. Va recomand sa descarcati materialul si sa ascultati totul offline pentru a nu va “radia” suplimentar in mod inutil. Daca puteti cititi cartea (varianta ideala),  aveti aici link pentru a o comanda; https://www.libris.ro/pelerinul-rus-sop973-8207-41-x.html?gclid=CjwKCAiArbv_BRA8EiwAYGs23CMZERGy3qQuI1fF9j_dSJPEPjbyjBePYTM8F3WiJzOoRrgyNOgYiBoCtdwQAvD_BwE

Pentru ca avem in lucru, un nou material de maxima importanta (de aproximativ un an este completat in mod constant atunci cand gasim putin timp), care este un soi de ”completare/continuare” contemporana a temei razboiului duhovnicesc dezvoltata exceptional in Pelerinul rus, va rog sa cititi sau sa asculatati aceasta carte fundamentala a Ortodoxiei. Ea va antreneaza si pregateste perfect pentru a descoperi tainele razboiului duhovnicesc si pentru a intelege mai bine materialul care va fi postat in curand.

Mai jos aveti link pentru cartea audio impartita in 7 parti. Va doresc auditie cu folos duhovnicesc!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.