vineri, 15 ianuarie 2021

 

ESENȚIALUL despre Celulele de Fetuși Avortați și Serurile Injectabile

   Fără a mai examina lista lungă de probleme și riscuri cu care vin la pachet noile seruri injectabile (vac....ri), vă supun atenției doar un singur aspect și motiv esențial și suficient, pentru care un creștin ortodox nu poate să le accepte.

Institutul European de Bioetică a realizat încă din noiembrie raportul „Vac..ns contre le Coronavirus et utilisation de cellules de fœtus avortés : état des lieux”. Raportul poate fi consultat aici:

https://www.ieb-eib.org/fr/actualite/recherche-biomedicale/recherche-medicale/vaccins-contre-le-coronavirus-et-utilisation-de-cellules-de-ftus-avortes-etat-des-lieux-1922.html?fbclid=IwAR2_YOFxC5uNfebdFZZv4zTY8DW7iVrIs0EvpNDW-WMzFnhlHqOYCmnew0M

Altă analiză pertinentă oficială cu link aici:

https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/?fbclid=IwAR16V5VPD59-Ap6qvdGVodt70-njXqkyusNC87ERZHF6RjqxwxQVydUc3ic

Potrivit acestui raport, există o linie celulară extrasă de la fetuși avortați care este folosită în diferite etape ale producției de vac..in covid.

Etapa conceperii. E vorba de conceptualizarea, experiențele primare, specificările producției. Dintre producătorii de vac..in covid, regăsim la această etapă: AstraZeneca & University of Oxford.

Etapa producției. Vac...ul final este produs. Regăsim aici: AstraZeneca &   University of Oxford.

Etapa testărilor. E vorba de testele de laborator, anterioare folosirii vac...lui pe scară largă. Regăsim aici: AstraZeneca & University of Oxford, Moderna, Inc. & National Institute of Health, Pfizer & BioNTech.

Așadar, vac....rile covid, și, în orice caz, cele aprobate deja la nivelul UE, au folosit linia celulară prelevată de la fetuși avortați măcar în etapa testărilor, dintre ele AstraZeneca bifează toate etapele producției.

O linie de celule fetale consistă în celule prelevate de la un fetus avortat, multiplicate ulterior timp de decenii și folosite în cadrul unor experiențe de laborator. Institutul European de Bioetică arată că folosirea liniei celulare fetale în vac....rile Covid nu e necesară, numeroase companii folosind celule de animale, ouă de pui sau drojdie. Așadar, AstraZeneca, Pfizer și Moderna ar fi avut posibilitatea să evite folosirea liniei celulare fetale chestionabile din punct de vedere etic si religios.

 La fel ca multe alte vac...uri dezvoltate în trecut, noul vac..in Cov-19 al AstraZeneca a fost dezvoltat cu ajutorul liniilor celulare bazate inițial pe țesut fetal avortat. Aceste celule au fost reproduse într-un laborator în ultimele decenii și nu sunt celulele originale.

În cazul acestui vac..in, vorbim despre liniile celulare MRC-5 și o altă linie celulară folosită pe scară largă, HEK 293, potrivit lui Steve Pritchard, managerul de comunicare pentru proiectele de vac...uri ale Universitatății din Oxford, contactat de AFP Cehia prin e-mail. De asemenea, el este și purtătorul de cuvânt al AstraZeneca pentru vac..in.

Linia celulară MRC-5, cunoscută sub numele de Medical Research Council c. 5, este o cultură de celule recoltată în Marea Britanie în 1966 de la un fetus în vârstă de 14 săptămâni, conform grupului de cercetare American Type Culture Collection (ATCC). Au fost recoltate în urma unui avort voluntar care nu a avut nimic de-a face cu dezvoltarea vac....lui, spune Oxford Vaccine Group, un organism științific al Universității Oxford care a fost implicat în dezvoltarea vac....lui Covid-19 pentru AstraZeneca.

„Tulpinile de celule utilizate în prezent (numite WI-38 și MRC-5) au fost dezvoltate în anii 1960 folosind celule pulmonare luate de la doi fetuși avortați. Avorturile au fost legale și au fost realizate cu acordul mamelor, dar nu au fost efectuate în scopul dezvoltării vac....lui”, se spune aici,

https://vk.ovg.ox.ac.uk/vk/vaccine-ingredients#node-64:~:text=The%20cell%20strains%20currently%20used%20(called,for%20the%20purpose%20of%20vaccine%20development.

De atunci au fost reproduse în laborator și folosite pentru a dezvolta multe tipuri de vac...uri.

Linia HEK-293, care a fost utilizată pentru dezvoltarea vac....lui AstraZeneca, se bazează pe celule prelevate din rinichiul unui fetus avortat în 1973. La fel ca în cazul MRC-5, celulele au fost clonate în mod repetat într-un laborator și sunt utilizate în diverse aplicații științifice. „Celulele HEK 293 utilizate în prezent sunt clone ale acelor celule originale, dar nu sunt ele însele celulele bebelușilor avortați”, a spus Steve Pritchard.

Un link cu info actualizate importante aici;

https://cogforlife.org/wp-content/uploads/CovidCompareMoralImmoral.pdf

Trebuie știut și faptul că aceste celulele de fetuşi au fost folosite cu succes nu numai la vac...uri, ci şi pentru potenţiale tratamente pentru boli sau afecţiuni precum cancer, diabet, HIV, scleroză multiplă, ALS şi Alzheimer iar vac...ul poliomielitei a fost realizat prin acelaşi procedeu. În ziua de azi este foarte greu să găseşti pe cineva care nu a beneficiat de pe urma acestui tip de cercetare pe linii de celule de fetuşi precum WI-38 şi MRC-5. 

   Toată media oficială se scuză când abordează acest subiect delicat cu următorul slogan repetat în diferite moduri. El sună cam așa, celulele în care au fost atenuate virusurile sunt descendente ale acelor celule originale din fetuși avortați dar nu sunt acele celule. Ele în mare măsură nu mai conțin țesutul original, iar dacă totuși îl conțin, atunci vorbim despre urme foarte vagi de ADN. Adica asta ar trebui sa fie de ajuns ca sa ne liniștim de tot.

Nimeni se pare, nu vrea să înțeleagă că lucrurile nu sunt așa simple pentru un om credincios.

Dintr-o perspectivă bioetică teologică, diferența dintre celula fetusului avortat și linia celulară derivată din această celulă nu anulează chestiunea avortului și a manipulării corpului avortat pentru producerea vac.....ilor. De asemenea, dintr-o perspectivă bioetică teologică, nu contează că vac...ul CONȚINE propriu-zis celule (derivate sau nu) de fetuși avortați sau a FOLOSIT aceste celule pentru a obține produsul final. 

Un creștin ortodox spre exemplu nu poate in veci accepta un asemenea compromis. El este un adept al vieții care nu tolerează de principiu crima avortului. Să nu ucizi, este una dintre cele 10 porunci. Astfel la nivel de principiu există deja o incopatibilitate absolută. Cu atât mai puțin să și accepți să introduci în corpul tău un produs care are la origine o crima si derivă atât material cât și spiritual din aceasta. O asemenea practică poate fi asociată lejer cu ritualuri de satanism și canibalism, dar nu mai e cazul să explorăm și ipoteze de acest fel pentru că lucrurile sunt deja sinistre și clare.

   Pentru aceste motive, un creștin autentic sau un susținător ferm al principiilor pro viață, nu poate accepta niciodată vac...uri care folosesc parțial sau deplin sau doar pentru testări celule de fetuși avortați.

   În completare, pentru cei care poate încă nu au aflat, Biserica Ortodoxă de Stil Vechi din România prin conducătorul său, Arhiepiscopul și Mitropolitul BOSVR, IPS Vlasie Mogârzan, a transmis de curând un mesaj ferm legat de vac...area anti covid, În mod categoric și definitiv respingem în mod imperativ acest vaccin sfătuind și pe ceilalți creștini să ne urmeze exemplul. Cinste lui pentru exemplul și curajul mărturisirii!

 

2 comentarii:

  1. felicitari pt dovada de marturisire.multumim pt acest material

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc din suflet pentru tot, Dumnezeu să vă ajute și să vă ocrotească!

    RăspundețiȘtergere

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.