sâmbătă, 16 ianuarie 2021

 

UPDATE

ESENȚIALUL despre Celulele de Fetuși Avortați și Serurile Injectabile

   La momentul în care lucram la acest material nu știam absolut nimic despre predica excepțională a Pr. Anania (am aflat despre ea dupa postarea acestui material pe blog). În această predică, printre altele,  părintele abordează dintr-o perspectivă duhovnicească problema noilor injecții dezvoltate pe baza celulelor din fetuși avortați și implicațiile lor profunde generate nu doar la nivel etic sau teologic. Este analizată posibila incompatibilitate în plan duhovnicesc dintre aceste injecții și Sfânta Împărtășanie.

   Cutia Pandorei tocmai a fost deschisă public și oficial la nivel planetar prin implementarea noilor tehnologii de editare genetică în masă asupra oamenilor, iar noi mirenii și cu atât mai mult Biserica trebuie sa avem o reacție pe măsură.

   Vă recomand călduros să ascultați atent și cu răbdare integral această predică și să consultați și eventual să salvați materialele prețioase din linkurile propuse în materialul anterior (ele dovedesc oficial ceea ce neagă alții și cataloghează cu naivitate drept teorii ale conspirației), deoarece se completează perfect și împreună conturează mult mai bine imaginea de ansamblu.

Mulțumim părintelui Anania pentru acest cuvânt de învățătură, cuvânt cu putere multă!



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.