sâmbătă, 21 mai 2022

 

SITE NOU

manastireaslatioara.ro

   Salutăm revenirea site-ului Mănăstirii Slătioara și sperăm ca acesta să fie activ și să informeze constant și în timp util credincioșii noștrii, despre evenimentele importante care se petrec în cadrul bisericii noastre. Este de reținut faptul că pe fondul unei lipse de transparență și al unei comunicări insuficiente și deficitare, au intotdeauna de profitat potențialii lupi răpitori îmbrăcați în piei de oaie. Aceștia pot exploata exact acest gol, această nevoie reală de informare și pot astfel induce în eroare pe cei creduli și mai puțin informați care rătăcesc drumul în căutările lor. Trăim într-o lume în care informația adevărată este necesară și valoroasă, cu atât mai mult în mediul online care este un tărâm bântuit de tornadele dezinformarii și de furtunile manipulărilor.

   Dumnezeu să ocrotească biserica noastră și să-i dăruiască pace, să o țină mai întâi de toate, ferită de orice erezie, iar apoi, departe de schisme și dezbinări!

   Recomandăm credincioșilor să citească materialul ”Despre Problemele Actuale Ale Mitropoliei”, postat pe site-ul mănăstirii la rubrica, Știri.

https://www.manastireaslatioara.ro/home/stiri

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent în limitele bunei cuviințe.